diumenge, d’octubre 04, 2009

LA FIRA COMERCIAL de MAS RAMPINYO 2009












La Fira comercial d’ enguany a Mas Rampinyo, ha comptat amb menys expositors i també ha minvat la participació ciutadana, en canvi les atraccions dedicades a la quitxalla eren amb cues continuades, de nens i nenes que volien accedir.
Un dia assolellat amb els stands situats a la Plaça de les Calderes, a Mas Rampinyo, ha comptat amb la presencia de diversos polítics, l’ alcalde i el Regidor de Comerç, entre altres.
La situació del petit comerç en el veïnat i en el municipi, és complicat, la crisi l’ ha afectat com a altres tipus de negoci, no se si amb plans de reactivació, però cal dinaminitzar o no se que. Si bé el comerç ha d’ enfrontar nous reptes, realitzar reformes, buscar noves fórmules.
Com a altres sectors hi ha una competència ferotge, ofertes que només grans superfícies, que estan en mans de multinacionals o en mans de grup fort econòmics poden realitzar, potser la especialització, la personalització en el servei, etc. , poden ser camins a emprendre per els comerços.
Hi ha un teixit molt gran de petits negocis familiars o amb pocs treballadors, que cal evitar que tanquin, doncs i ha prou degoteig de altes en l’ atur, gent sense feina.
Entre els stands instal•lats vull destacar la presència de la Unió de Mas Rampinyo, on la gent ha rebut informació detallada de els activitats que s’ organitzen. S’ ha repartit un nou numero d‘ El Veïnat , i ha posat a la venda el numero de la grossa de Nadal.

Cal felicitar a l’ organització per la seva festa , oberta a la població, enhorabona per la Fira, senyors i senyores de l’ Associació de Botiguers Comerciants Industrials de Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...