dijous, d’octubre 08, 2009



AISMALIBAR TANCA
Malgrat que era una mort anunciada, la presentació de un expedient per tancar l’ empresa en la seva totalitat, no deixa de ser un cop dur per la gent que està treballant. Ahir quan vaig llegir la noticia a la Veu.cat, vaig tenir un sobresalt, venint-me a la ment un seguit d’ amics i coneguts que estan treballant a Aismalibar, i que de ben segur estan afectats malgrat que ja s’ ho esperaven.
Hi ha un degoteig continuat, de empreses que tanquen, de treballadors que passen a l’ atur, sense oblidar les empreses que fan regulació de treball. Sota l’ aixopluc de la crisi econòmica,, alguns han aprofitat l’ ocasió per realitzar tancaments, sempre passa quan arriben temps dolents.
Tot un imperi vingut a menys, les causes, les raons, els motius, el perquè de tot, ocuparien moltes hores, moltes pagines, seria un sumari molt llarg, el resultat palpable és que una sèrie de persones es queden directament sense treball, i això és un noticia molt dolenta.
Ànim a tots els afectats per aquest nou tancament, és dur ,però hi ha sortida...., sobretot a tots vosaltres amics i amigues.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...