dimecres, d’octubre 21, 2009



UNA INTERESSANT EXPOSICIÓ


He tingut l’ oportunitat de poder contemplar les fotografies exposades, amb motiu de fotomontcada2009, realitzades per en Juan Aguilar, un desconegut per la població en general, un fotògraf que va realitzar tota una crònica amb imatges d’ una època de Montcada i Reixac.
Realment les 80 fotografies exposades en suport de paper son un excel•lent treball de document gràfic, una crònica que ens mostra detalls i aspectes , prou interessants. Per problemes tècnics el dia de la inauguració no es van poder visionar unes altres 400 imatges ( cal destacar que hi ha uns 20.000 negatius de la col•lecció Matllo- Aguilar, per poder digitalitzar i positivar).
La col•lecció suposa un patrimoni per al municipi, que de ben segur l’Ajutnament sabrà conservar, restaurar i difondre. Cal felicitar a l’ autor o autors de la realització de les copies, el seu treball (totalment realitzat sense ànim de lucre), cal felicitar a l’ Agrupació fotogràfica per el Fotomontcada2009, cal felicitar de nou a la família del fotògraf que va cedir la col•lecció, i cal donar l’ enhorabona a l’ Ajuntament per realitzar aquesta exposició a la Casa de la Vila ( que espero sigui itinerant, per altres veïnats).
També dir que he trobat a faltar a l’ exposició un text explicatiu de la persona i del fotògraf Juan Aguilar, així com un catàleg o un folleto ( com és fa en altres exposicions al municipi, i en altres activitats artístiques ).
Recomanar ala gent que visiti l’ exposició, que gaudeixi de les imatges, i que quan ho facin pensin que darrera de les fotografies hi ha un fotògraf, però sobre tot una persona que tenia clar el que feia.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...